Friday, August 21, 2015

Tukar puting botol susu berjaya! Ibu gembira

Last 2 week adik Hanaa dah masuk 2 bulan, kakak pulak dah nak masuk 3 tahun...tapi puting botolnya masyaallah...boleh kata tiap minggu nak kena tukar...masalah yang sama, dia gigit sebab MAM teats tu lembut...memula dia xnak gak...jerit² xnak katanya 'xnak ini...bukan Hannan punya...xbest'..pastu cakap slow² 'best la..try rasa dulu'...lepas rasa terus cakap...'ibu, ini best lah'... oh gembiranya rasa...macam nak lompat je sebab transform berjaga...so mission accomplish

Terima kasih new teats...haha...jimat RM20 kat situ sebab mende ni cuma RM6 je...so xdelah tiap minggu bazirkan RM27 semata-mata nak beli puting baru untuk si Hannan ni..

Note : Xcut ni certain kedai je ada, selalunya kat butik baby or kat farmasi ada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Top Post

There was an error in this gadget